De voordelen van het PE-abonnement van INM

Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, wordt het tijd om naar 2019 te kijken. Ook volgend jaar bieden wij een uitgebreid aanbod cursussen op het gebied van familievermogensrecht, onroerend goedrecht en ondernemingsrecht.

Wilt u meer weten over deze rechtsgebieden? Wilt u uw registratie tot Register Notarisklerk behouden? Of wilt u uw kennis weer opfrissen? Kies dan voor ons PE-abonnement. Met het PE-abonnement wordt het volgen van cursussen wel heel aantrekkelijk!

Korting op de cursussen

Voor iedere losse cursus van 4 PE-punten die u bij ons volgt, betaalt u € 275 ex btw. Volgt u drie van onze cursussen, dan betaalt u dus € 825 ex btw. Kiest u voor het PE-abonnement, dan betaalt u slechts € 675 ex btw voor de drie cursussen. En bent u lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan krijgt u zelfs extra korting en betaalt u slechts € 575 ex btw voor drie cursussen. Een flinke besparing!

Behoud uw registratie tot Register Notarisklerk

Om Register Notarisklerk te blijven, moet u minimaal 12 PE-punten per jaar behalen. De cursussen die wij aanbieden duren één dagdeel en voor iedere gevolgde cursus ontvangt u 4 PE-punten. Met het PE-abonnement krijgt u toegang tot 3 van onze cursussen en bent u ervan verzekerd dat u uw registratie tot Register Notarisklerk behoudt.

Voor ieder wat wils

Met het PE-abonnement kunt u iedere cursus kiezen die wij aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de basiscursus erfrecht? Of de actualiteitencursus agrarisch recht?

Schrijf u vandaag nog in voor het PE-abonnement!

Investeer in uw toekomst en schrijf u vandaag nog in voor ons PE-abonnement. Meld u aan via ons inschrijfformulier! Benieuwd naar onze cursussen voor volgend jaar? Bekijk dan het actuele cursusaanbod!


Categorieën: Cursussen en modules, Over INM