Filteren

Onze cursussen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in je vakgebied? Of wil je je registratie tot Register Notarisklerk behouden? Volg dan één van onze cursussen, afgestemd op actuele onderwerpen. Hieronder zie je het actuele aanbod. Op basis van de iconen kun je het niveau van de cursus zien, variëren van instapniveau tot verdiepingsniveau. Wanneer er boek icoon bij staat, is het een algemene cursus.

Resultaten


Veelgestelde Vragen

Waarom een cursus van INM?

INM biedt je op een praktische, efficiënte én vrolijke wijze modulair onderwijs. Je kunt bij ons terecht voor:

  • De opleiding tot INM-notarieel medewerker / Register Notarisklerk

En cursussen op het gebied van:

  • Familievermogensrecht
  • Onroerend Goedrecht
  • Ondernemingsrecht

We leiden niet alleen op voor het notariaat. Je bent ook bij ons op het juiste adres als je op genoemde terreinen werkzaam bent bij de overheid, het bankbedrijf of de accountancy dan wel de fiscale wereld en je een goede basis wil leggen voor je dagelijkse werkzaamheden waarop je terug kunt vallen en nieuwe stappen kunt zetten.

Welke soort cursussen zijn er bij INM?

Wij bieden je cursussen op het gebied van:

  • Familievermogensrecht
  • Onroerend Goedrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Algemene cursussen

Hoe werkt het PE-abonnement?

Met ons PE-abonnement blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied en behoud je je registratie als Register Notarisklerk. Wanneer je kiest voor het PE-abonnement, betaal je €675,- voor drie cursussen in plaats van €825,-. Met ons PE-abonnement kies je zelf drie cursussen uit ons cursusaanbod. Je hoeft niet direct de cursussen uit te kiezen, dat kan ook in de loop van het jaar.

Onze cursussen en Registerklerk modules worden gegeven onder verantwoordelijkheid van prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols, prof. mr. dr. W. Burgerhart en prof. mr. dr. F.W.J.M. Schols.

Voor wie zijn de cursussen van INM?

Het Instituut na- en bijscholing van Notariële en Juridische Medewerkers (INM) biedt je opleidingen voor het notariaat, de overheid, het bankbedrijf, de accountancy en de fiscale wereld.

Wij verzekeren je een goede basis voor je dagelijkse werkzaamheden waarop je terug kunt vallen en nieuwe stappen kunt zetten. Bekijk hier ons cursusaanbod.