Over ons

Docenten uit de praktijk met veel kennis en ervaring, topsport met een glimlach én compacte en efficiënte lesstof, direct toepasbaar in de praktijk. Dat is INM.

Al vanaf 2000 biedt het Instituut na- en bijscholing van Notariële en Juridische Medewerkers (INM) op een praktische, efficiënte én vrolijke wijze modulair onderwijs. Je kunt bij ons terecht voor zowel de opleiding tot INM-notarieel medewerker of Register Notarisklerk als relevante cursussen op het gebied van het familievermogensrecht, onroerend goedrecht en ondernemingsrecht. We leiden niet alleen op voor het notariaat. Je bent ook bij ons op het juiste adres indien je op genoemde terreinen werkzaam bent bij de overheid, het bankbedrijf of de accountancy dan wel de fiscale wereld en je een goede basis wil leggen voor je dagelijkse werkzaamheden waarop je terug kunt vallen en nieuwe stappen kunt zetten.

Topsport met een glimlach!

Topsport met een glimlach, dat is ons motto. Wij vinden namelijk dat leren leuk moet zijn! Daarom staat bij ons plezier centraal en dat merk je terug in onze cursussen en modules. Onze docenten geven onderwijs op een verrassende, leuke en begrijpelijke wijze.

Onderwijs waar je wat aan hebt

Bij ons ligt de focus op de praktijk. Wij willen dat je kennis opdoet die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Onze docenten zijn daarom kundige (kandidaat-) notarissen, zeer ervaren notariële medewerkers en andere specialisten, allen met veel ervaring en kennis van de praktijk. Ook begrijpen wij dat je niet zit te wachten op enorme boeken vol theorie. Daarom comprimeren wij veel kennis en ervaring naar de essentie.

Onze modules en cursussen worden ondersteund door het KNB, de SOMN en het BMN.

Kortom, wij beloven je:

  • Docenten uit de praktijk met veel kennis en ervaring;

  • Topsport met een glimlach: een verrassende en leuke manier van lesgeven;

  • Compacte en efficiënte lesstof, direct toepasbaar in de praktijk.