Opleiding Notarieel Medewerker

Wilt u notarieel medewerker worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé aanbieder van opleidingen en na- en bijscholingscursussen. Met drie modules stelt u zelf uw opleiding tot notarieel medewerker samen. Volgt u twee modules? Dan bent u notarieel medewerker en Register Notarisklerk. Natuurlijk kunt u ook alle modules volgen. Hierdoor kunt u overal ingezet worden.

Opleiding tot notarieel medewerker

De opleiding bestaat uit twee van onze modules. U heeft hierin keuze uit drie modules: de module Familievermogensrecht, de module Ondernemingsrecht en de module Onroerend Goedrecht. Vervolgens na het volgen van de opleiding notarieel medewerker ontvangt u van ons een certificaat. U mag zich dan officieel notarieel medewerker én Register Notarisklerk noemen.

Waarom de opleiding bij INM?

Onze modules en cursussen geven wij op een praktische, efficiënte en vrolijke manier. Topsport met een glimlach staat daarbij voor ons centraal. In onze opleiding ligt de focus op de praktijk. Wij zorgen ervoor dat u de opgedane kennis toe kunt passen in de praktijk. Daarbij werken wij alleen met topdocenten. Onze docenten zijn kandidaat-notarissen, ervaren notariële medewerkers en andere specialisten.

Onderdelen van de opleiding

U kunt kiezen uit drie modules:

Module Onroerend Goedrecht: Onze module Onroerend Goedrecht gaat in op alles wat te maken heeft met onroerende zaken, zoals de koop- en levering(akte), erfdienstbaarheden, hypotheekrecht en het Kadaster.

Module Familievermogensrecht: Heeft u interesse in de fiscale aspecten van het familierecht, echtscheidingen, adopties en schenkingen? Dan kunt u onze module Familievermogensrecht volgen.

Module Ondernemingsrecht: In onze module Ondernemingsrecht komen onder andere rechtspersonen, verenigingen, NV’s, BV’s en stichtingen aan bod.

Opleiding tot notarieel medewerker volgen?

Wilt u de opleiding tot notarieel medewerker volgen? Kijk dan ons actuele aanbod. En schrijf u in voor onze module(s). Heeft u advies nodig over de studiekeuze? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.