PE-abonnement

Het PE-abonnement

Als Register Notarisklerk wilt u op de hoogte blijven van alle wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied. Ook wilt u uw registratie behouden. En als juridisch medewerker kan het zijn dat u meer informatie wil opdoen over bepaalde onderwerpen. Bij INM combineren we dit in ons PE-abonnement!

Waarom een PE-abonnement?

Om in het register te blijven, bent u verplicht om 12 PE-punten per jaar te halen. Al sinds jaar en dag bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Om het nog aantrekkelijker te maken, kunt u bij ons terecht voor een PE-abonnement!

  • Voor slechts €675,- excl. btw per kunt u drie van onze cursussen volgen.
  • Bent u lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaalt u slechts €575,- voor het PE-abonnement!

Het PE-abonnement levert u dus een aanzienlijke besparing op.

Hoe werkt het PE-abonnement?

U kunt bij ons een groot aantal cursussen volgen die aansluiten op de modules die wij aanbieden. Zo kunt u cursussen volgen op het gebied van Familievermogensrecht, Onroerend Goedrecht en Ondernemingsrecht. Al onze cursussen duren één dagdeel en voor iedere cursus ontvangt u 4 PE-punten. Na het volgen van drie cursussen per jaar voldoet u aan de voorwaarden (12 PE-punten) en blijft u ingeschreven in het register. Het PE-abonnement is 18 maanden geldig. U hoeft niet direct de cursussen uit te kiezen, dat kan ook in de loop van het jaar.

Volgt u een losse cursus? Dan betaalt u €275,- excl. btw per cursus. Ook ontvangt u als abonnee regelmatig informatie over ons actuele aanbod, zodat u altijd op de hoogte bent van ons actuele cursusaanbod. De prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van ons PE-abonnement? Meld u dan nu aan via ons inschrijfformulier! En wilt u meer weten? Bekijk dan de aanmeldpagina.

Tip! Heeft u twee van onze notariële modules gevolgd? Dan mag u zich inschrijven als Register Notarisklerk bij het SOMN!