PE-abonnement

Het PE-abonnement

Als Register Notarisklerk wil je op de hoogte blijven van alle wijzigingen en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook wil je jouw registratie behouden. En als juridisch medewerker kan het zijn dat je meer informatie wil opdoen over bepaalde onderwerpen. Bij INM combineren we dit in ons PE-abonnement!

Waarom een PE-abonnement?

Om in het register te blijven, ben je verplicht om 12 PE-punten per jaar te halen. Al sinds jaar en dag ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Om het nog aantrekkelijker te maken, kun je bij ons terecht voor een PE-abonnement!

  • Voor slechts €775,- excl. btw per kun je drie van onze cursussen volgen.
  • Bent u lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaal je slechts €725,- voor het PE-abonnement!

Het PE-abonnement levert dus een aanzienlijke besparing op.

Hoe werkt het PE-abonnement?

Je kunt bij ons een groot aantal cursussen volgen die aansluiten op de modules die wij aanbieden. Zo kun je cursussen volgen op het gebied van Familievermogensrecht, Onroerend Goedrecht en Ondernemingsrecht. Al onze cursussen duren één dagdeel en voor iedere cursus ontvang je 4 PE-punten. Na het volgen van drie cursussen per jaar voldoet je aan de voorwaarden (12 PE-punten) en blijf je ingeschreven in het register. Het PE-abonnement is 18 maanden geldig. Je hoeft niet direct de cursussen uit te kiezen, dat kan ook in de loop van het jaar.

Volg je een losse cursus? Dan betaal je €295,- excl. btw per cursus. Ook ontvangt je als abonnee regelmatig informatie over ons actuele aanbod, zodat je altijd op de hoogte bent van ons actuele cursusaanbod. De prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van ons PE-abonnement? Meld je dan nu aan via ons inschrijfformulier! En wil je meer weten? Bekijk dan de aanmeldpagina.