PE-abonnement

Het PE-abonnement

Als Register Notarisklerk wil je op de hoogte blijven van alle wijzigingen en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook wil je jouw registratie behouden. En als juridisch medewerker kan het zijn dat je meer informatie wil opdoen over bepaalde onderwerpen. Bij INM combineren we dit in ons PE-abonnement!

Waarom een PE-abonnement?

Om in het register te blijven, ben je verplicht om 12 PE-punten per jaar te halen. Al sinds 2000 ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Al onze cursussen duren één dagdeel en voor iedere cursus ontvang je 4 PE-punten. Na het volgen van drie cursussen per jaar voldoe je aan de voorwaarden (12 PE-punten) en blijf je ingeschreven in het register.

Hoe werkt het PE-abonnement?

Je kunt bij ons een groot aantal cursussen volgen die aansluiten op de modules die wij aanbieden. Klik hier voor een actueel overzicht van al onze cursussen. Al deze cursussen kun je met het PE-abonnement volgen. Zo volg je met ons PE-abonnement cursussen op het gebied van:

  • Familievermogensrecht
  • Onroerend Goedrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Algemeen, zoals Notariële Administratie

Wat zijn de kosten van het PE-abonnement?

Voor slechts € 775 btw per jaar kun je drie van onze cursussen volgen. Zonder abonnement betaal je voor drie cursussen €885.

Ben je lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaal je slechts € 725 voor het PE-abonnement!

Voor wie is het PE-abonnement?

Het PE-abonnement is geschikt voor iedereen die zijn of haar verplichte PE-punten wil behalen of tegen een gereduceerde prijs drie cursussen bij INM wil volgen.

Hoe lang is het PE-abonnement geldig?

Het PE-abonnement is 18 maanden geldig. Je hoeft niet direct de cursussen uit te kiezen, dat kan ook in de loop van het jaar.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van ons PE-abonnement? Vul dan onderstaande inschrijfformulier in. Als je eenmaal een PE-abonnement hebt, kun je je aanmelden voor een cursus door je in te schrijven via de formulieren. Je vinkt dan aan dat je een PE-abonnement hebt.


Veelgestelde vragen over het PE-abonnement

Wat zijn PE-punten in het notariaat?

PE staat voor permanente educatie en gaat over opleidingspunten. In het notariaat moeten onder andere (kandidaat-) notarissen én Register Notarisklerken PE-punten halen en gedurende zijn of haar loopbaan zich bij laten scholen. Hiermee houd je je vakinhoudelijke kennis op peil en ontwikkel je competenties en vaardigheden die bij je functie horen.

Wie zijn de docenten van de cursussen?

De cursussen en modules bij INM worden gegeven door gepassioneerde docenten met veel kennis en kunde. Vaak zijn het docenten uit de praktijk.

Hoe worden de cursussen aangeboden?

De meeste cursussen worden fysiek gegeven op locatie in Utrecht. Ook hebben we online cursussen. Kijk voor het actuele aanbod op onze cursuspagina.

Zijn de cursussen officieel geaccrediteerd?

Onze cursussen zijn goedgekeurd voor de Bond van Medewerkers in het Notariaat.

Hoe vaak wordt het cursusaanbod vernieuwd of bijgewerkt?

Ieder jaar komen er nieuwe cursussen bij of gaan er onderwerpen af. We kiezen regelmatig voor cursussen die inspelen op de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen in de wet.