Juridisch of administratief medewerker bij een advocatenkantoor? Volg een cursus bij INM!

Ben je werkzaam bij een advocatenkantoor als juridisch of administratief medewerker en wil je meer verdiepen in het erfrecht? Dan ben je bij INM op het juiste adres! Heb je een andere functie binnen een advocatenkantoor? Ook dan ben je van harte welkom!

Wij bieden diverse cursussen rondom het erfrecht, zoals onze basis- en verdiepingscursus erfrecht en onze cursus Huwelijkse Voorwaarden. Tijdens deze cursussen krijg je les van onze ervaren docenten prof. mr. dr. Bernard Schols en prof. mr dr. Freek Schols. Wil je je kennis wel verdiepen, maar niet in deze onderwerpen? Neem dan een kijkje in ons actuele cursusaanbod!

Basiscursus Erfrecht

Wil je een goede basis leggen om daarmee alle erfrechtelijke vragen van je cliënten te kunnen beantwoorden? In onze Basiscursus Erfrecht nemen ervaren docenten je graag mee in het erfrecht van boek 4 van het Burgerlijk Wetboek. Tijdens onze cursus krijg je dé gebruiksaanwijzing aangereikt, zodat je het erfrecht en de systematiek begrijpt. Klik hier voor de Basiscursus Erfrecht!

Verdieping Erfrecht

Heb je al enige kennis van het erfrecht, maar ben je toe aan verdieping? Kies dan voor onze Verdiepingscursus Erfrecht. Hierbij gaan we dieper in op het erfrecht en komen de onderwerpen vereffening en afwikkeling aan bod. Klik hier voor de Verdiepingscursus Erfrecht!

Huwelijkse voorwaarden

Merk je het ook in je dagelijkse werkzaamheden? Het aantal huwelijkse voorwaarden neemt steeds meer toe. En met de aanpassingen die vorig jaar gemaakt zijn in het Huwelijksvermogensrecht kan het opmaken van huwelijkse voorwaarden soms best ingewikkeld zijn.

Advocatenkantoor cursussen

Al sinds jaar en dag bieden wij cursussen met een focus op de praktijk. Dit doen wij op een praktische, efficiënte én vrolijke manier. Want wij vinden dat leren leuk moet zijn! Geen ellenlange boeken en colleges, maar een verrassende en leuke manier van lesgeven met compacte lesstof. Uiteraard direct toepasbaar in de praktijk. Onze docenten staan klaar voor een ieder die een goede basis wil leggen voor de dagelijkse werkzaamheden.