Volg ook in 2023 een cursus bij INM!

Het jaar is voorbij gevlogen. 2023 staat alweer voor de deur. Tijd om na te denken over uw persoonlijke ontwikkeling! Wat zijn uw leerdoelen voor komend jaar? Is het volgen van een cursus één van uw goede voornemens? Wilt u uw kennis en ervaring binnen ons vakgebied uitbreiden? Of wilt u uw registratie tot Register Notarisklerk behouden? Wat de reden ook is, het volgen van verdiepende cursussen binnen uw vakgebied zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook voor betere prestaties op de werkvloer. Begin 2023 daarom goed met een cursus bij INM!

Een leven lang leren

Ontwikkelen tijdens een loopbaan moet vanzelfsprekend worden. Een leven lang leren is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor betere prestaties op het werk en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij ook in 2023 een grote diversiteit aan cursussen en modules. Met cursussen op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en onroerend goedrecht is er voor ieder wat wils.

Voordelig juridische en notariële cursussen volgen

Volg voordelig drie van onze juridische en notariële cursussen voor een gereduceerde prijs met ons PE-abonnement. Voor slechts €675,- excl. btw kunt u drie van onze cursussen volgen. En bent u lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaalt u slechts €575,- voor het PE-abonnement. Het PE-abonnement is 18 maanden geldig en u heeft de keuze uit iedere cursus die wij aanbieden. Schrijf u vandaag nog in voor ons PE-abonnement!

Juridische en notariële cursussen in 2023

In 2023 kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan cursussen en opleidingen. Zo hebben we dit jaar een aantal nieuwe cursussen en terugkerende cursussen. Bekijk ons actuele cursusaanbod voor alle cursussen.


Tags: Cursussen Modules PE-abonnement
Categorieën: Over INM

Wilt u uw kennis verder uitbreiden en meer weten over het familievermogensrecht, onroerend goedrecht en/of ondernemingsrecht?

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod >