Juridische cursussen

Ben je werkzaam bij een gemeente en wil je meer verdiepen met behulp van juridische cursussen? Of werk je in de advocatuur, het bankwezen, verzekeringsbedrijven, de overheid, het notariaat en de accountancy? Dan ben je bij INM op het juiste adres! Wij bieden diverse cursussen, zoals onze cursus Kadaster en Agrarisch Recht. Tijdens deze cursussen krijg je les van onze ervaren docenten.

Kadaster

Wat doet het kadaster? Wat kan er wel en niet worden ingeschreven in het kadaster? En waarom is dat zo? Tijdens deze praktische juridische cursus vertelt mr. Benedict van Dam je alles over de werkwijze van het kadaster. Mr. van Dam heeft jarenlange ervaring als bewaarder bij het kadaster en vertelt je graag meer over alle bijzonderheden. Je leert waarom je bepaalde zaken wel of niet moet doen en wat wel of niet kan bij het kadaster. Lees hier meer over onze cursus.

Actualiteiten Agrarisch Recht

Het agrarisch recht is een veelomvattend en zich voortdurend ontwikkelend rechtsgebied. In deze cursus komen de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van agrarisch-rechtelijke onderwerpen aan de orde, waaronder actualiteiten op het gebied van pacht. De cursus is bestemd voor diegenen die in de juridische praktijk te maken krijgen met het agrarisch recht. Lees hier meer over onze cursus. Lees hier meer over onze cursus.

Andere cursussen

Wil je je kennis wel verdiepen, maar niet in deze onderwerpen? Neem dan een kijkje in ons actuele cursusaanbod! Heb je meer interesse in bijvoorbeeld cursussen op het gebied van Familievermogensrecht? Dan is onze Basiscursus Erfrecht wellicht een interessante cursus voor jou. Ook op het Ondernemingsrecht-gebied bieden we verschillende cursussen aan. Wat dach je bijvoorbeeld van de cursus Wwft, waarin je alles leert over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme?

Waarom INM?

Al sinds jaar en dag bieden wij cursussen met een focus op de praktijk. Dit doen wij op een praktische, efficiënte én vrolijke manier. Want wij vinden dat leren leuk moet zijn! Geen ellenlange boeken en colleges, maar een verrassende en leuke manier van lesgeven met compacte lesstof. Uiteraard direct toepasbaar in de praktijk. Onze docenten staan klaar voor een ieder die een goede basis wil leggen voor de dagelijkse werkzaamheden.

Wil je meer weten over wat INM voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op.