Alles weten over het Onroerend Goedrecht in Nederland?

Het is vandaag de Open Huizen Dag. Veel woningzoekers gaan vandaag op pad, op zoek naar hun droomhuis. Dit doe jij echter wel in een overspannen woningmarkt. Er worden meer huizen verkocht en de prijzen van de huizen blijven stijgen. Dit betekent dat er sprake is van een toenemend aantal overdrachten. Grote kans dat jij dit merkt op jouw werk. Zorg er daarom voor dat jij alles weet over het Onroerend Goedrecht! Dit doe jij door de module Onroerend Goedrecht bij ons te volgen.

Wat leert u in de module Onroerend Goedrecht?

In de module Onroerend Goedrecht gaan onze docenten mr. dr. Jeroen Rheinfeld en Andre van Huffelen in op alles rondom de koop- en verkoop van onroerend goed. Denk hierbij aan de koop(akte), de levering(akte), hypotheekrecht, overdrachtsbelasting, het Kadaster en nog veel meer. Dit doen de docenten altijd aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo kun jij de opgedane kennis direct toepassen.

Voor wie is de module Onroerend Goedrecht interessant?

Onze module Onroerend Goedrecht is interessant voor iedereen die te maken krijgt met de overdracht van Onroerend Goed en wilt begrijpen hoe het onroerend goed-verkeer er in Nederland uitziet.

Wilt u deelnemen aan de module?

Voorkom dat jij niet weet waar jij het over hebt en blijf op de hoogte van alles omtrent het hypotheekrecht. Meld je vandaag nog aan voor onze module Onroerend Goedrecht. En heb je vragen over onze module Onroerend Goedrecht? Neem dan contact met ons op.


Categorieën: Onroerend Goedrecht