Advocaat? Cursussen voor uw medewerkers bij INM!

Bent u advocaat en bent u op zoek naar opleidingen voor uw medewerkers op het gebied van erfrecht? Laat uw medewerkers dan een cursus volgen bij INM!

Wij bieden diverse cursussen rondom het erfrecht, zoals onze basis- en verdiepingscursus erfrecht en onze cursus Huwelijkse Voorwaarden. Tijdens deze cursussen krijgen uw medewerkers les van onze ervaren docenten prof. mr. dr. Bernard Schols en prof. mr dr. Freek Schols. Wilt u uw medewerkers wel een cursus aanbieden, maar niet in deze onderwerpen? Neem dan een kijkje in ons actuele cursusaanbod!

Basiscursus Erfrecht

Wilt u dat uw medewerkers een goede basis leggen om daarmee alle erfrechtelijke vragen van uw cliënten te kunnen beantwoorden? In onze Basiscursus Erfrecht nemen ervaren docenten hen graag mee in het erfrecht van boek 4 van het Burgerlijk Wetboek. Tijdens onze cursus geven wij dé gebruiksaanwijzing, zodat uw medewerkers het erfrecht en de systematiek begrijpen.

Verdieping Erfrecht

Hebben uw medewerkers al enige kennis van het erfrecht, maar zijn zij toe aan verdieping? Kies dan voor onze Verdiepingscursus Erfrecht. Hierbij gaan we dieper in op het erfrecht en komen de onderwerpen vereffening en afwikkeling aan bod.

Huwelijkse voorwaarden

Merkt u het ook in uw dagelijkse werkzaamheden? Het aantal huwelijkse voorwaarden neemt steeds meer toe. En met de aanpassingen die vorig jaar gemaakt zijn in het Huwelijksvermogensrecht kan het opmaken van huwelijkse voorwaarden soms best ingewikkeld zijn.

Advocaat? Cursussen voor uw medewerkers.

Al sinds jaar en dag bieden wij cursussen met een focus op de praktijk. Dit doen wij op een praktische, efficiënte én vrolijke manier. Want wij vinden dat leren leuk moet zijn! Geen ellenlange boeken en colleges, maar een verrassende en leuke manier van lesgeven met compacte lesstof. Uiteraard direct toepasbaar in de praktijk. Onze docenten staan klaar voor een ieder die een goede basis wil leggen voor de dagelijkse werkzaamheden.