Maak kennis met onze docenten! (deel 3)

Wij vinden het belangrijk dat u kennis opdoet die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom kiezen wij voor docenten die in de praktijk werkzaam zijn. Onze docenten zijn kundige (kandidaat-) notarissen en diverse specialisten, allen met enorm veel kennis én ervaring op een specifiek vakgebied. Bent u benieuwd met welke docenten u te maken kunt krijgen? Graag stellen we onze docenten aan u voor. In het eerste deel van deze reeks maakt u kennis met Freek Schols, John Seerden, Martijn van Steensel en Benedict van Dam.

Freek Schols

prof. mr. dr. Freek Schols

Freek Schols is samen met Wouter Burgerhart en Bernard Schols één van de oprichters van INM. Freek Schols focust zich op het familievermogensrecht, waaronder ook het erfrecht. Hij is als hoogleraar Privaatrecht verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Freek was vele jaren werkzaam in de notariële praktijk en kan u daarom alles vertellen over het familievermogensrecht en het erfrecht. Hij is één van onze docenten van de module Familievermogensrecht. Ook geeft hij op 18 juni 2021 de Basiscursus Erfrecht.

John Seerden

mr. John Seerden

John Seerden is zelfstandig fiscalist op het gebied van overdrachtsbelasting, btw en vastgoed. Voor INM vertelt hij in de cursus Samenloop btw en overdrachtsbelasting alles over dit vakgebied. Tijdens de cursus komen beide belastingen aan de orde, waarbij zal worden aangegeven waar nu precies de samenloop zit.

mr. Martijn van Steensel

Martijn van Steensel is als partner werkzaam bij Van Benthem & Keulen in het Notariaat. Hij heeft veel kennis over stichtingen in alle verschijningsvormen en doceert dan ook regelmatig met veel enthousiasme over dit onderwerp. Deze kennis en ervaring deelt hij graag met u in de cursus Stichting en Vereniging bestuur en toezicht.

mr. Benedict van Dam

Benedict van Dam is bewaarder bij het Kadaster. Hij geeft bij INM dan ook de cursus Kadaster op 18 mei en 9 november. Mr. van Dam heeft jarenlange ervaring bij het kadaster en vertelt u graag meer over alle bijzonderheden.


Categorieën: Docenten, Over INM

Wilt u uw kennis verder uitbreiden en meer weten over het familievermogensrecht, onroerend goedrecht en/of ondernemingsrecht?

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod >