Maak kennis met onze docenten! (deel 2)

Wij vinden het belangrijk dat u kennis opdoet die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom kiezen wij voor docenten die in de praktijk staan. Onze docenten zijn kundige (kandidaat-) notarissen en diverse specialisten, allen met enorm veel kennis én ervaring op een specifiek terrein. Bent u benieuwd met welke docenten u te maken kunt krijgen? In het tweede deel van dit blog stellen we Frank Hoens, Jeroen Rheinfeld, Moniek Wever, Paul Kok en Wouter Burgerhart aan u voor.

mr. Frank Hoens

Frank Hoens is als docent en onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn studie was hij tot 2004 als kandidaat notaris werkzaam op diverse notariskantoren. Frank is bij ons één van de docenten van de module Familievermogensrecht.

mr. dr. Jeroen Rheinfeld

Jeroen Rheinfeld startte als kandidaat-notaris voor de algemene praktijk met als specialisme de agrarische praktijk. Jeroen is werkzaam als adviseur en docent, gespecialiseerd in de registergoedpraktijk en het agrarisch recht. Ook is Jeroen verbonden aan het Instituut voor Agrarisch recht in Wageningen. Deze kennis en ervaring deelt hij vraagt met u in de Actualiteitencursus Agrarisch Recht en de module Onroerend Goedrecht.

mr. Moniek Wever

Moniek Wever is kandidaat-notaris bij Olenz Notarissen. Zij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, sustainable, vastgoed en erfpacht, fusies en splitsingen, coöperaties, bedrijfsovernames en herstructureringen. Moniek is één van onze docenten bij de module Ondernemingsrecht.

mr. Paul Kok

Paul Kok is notaris bij Lingewaerd notarissen en docent ondernemingsrecht aan de beroepsopleiding notariaat. Eerder sprak Paul Kok in het Notariaat Magazine over zijn rol als docent bij INM. Dat interview leest u hier. Paul is één van onze docenten bij de module Onroerend Goedrecht en geeft tevens losse Ondernemingsrecht cursussen.

prof. mr. dr. Wouter Burgerhart

Wouter Burgerhart is samen met Freek Schols en Bernard Schols één van de oprichters van INM. Hij richt zich zowel wetenschappelijk als in zijn (advies)praktijk in het bijzonder op de estate planning voor de ondernemer. Zijn ervaring heeft hij op en rondom dit thema opgebouwd. Komend jaar geeft hij bij ons de cursus Aangifte Erfbelasting en de cursus WBR inclusief Jubelton.


Categorieën: Docenten, Over INM