Maak kennis met onze docenten! (deel 2)

Wij vinden het belangrijk dat je kennis opdoet die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Daarom kiezen wij voor docenten die in de praktijk werkzaam zijn. Onze docenten zijn kundige (kandidaat-) notarissen en diverse specialisten, allen met enorm veel kennis én ervaring op een specifiek vakgebied. Ben je benieuwd met welke docenten je te maken kunt krijgen? In het tweede deel van dit blog stellen we Wouter Burgerhart, Frank Hoens, Jeroen Rheinfeld, Moniek Wever en Paul Kok.

Wouter Burgerhart

prof. mr. dr. Wouter Burgerhart

Wouter Burgerhart is samen met Freek Schols en Bernard Schols één van de oprichters van INM. Hij richt zich zowel wetenschappelijk als in zijn (advies)praktijk in het bijzonder op de estate planning voor de ondernemer. Hij heeft dan inmiddels ook al veel ervaring met en rondom dit thema. Wouter adviseert en publiceert over verschillende fiscale en notariële onderwerpen en geeft cursussen en voordrachten op uiteenlopende rechtsgebieden, onder andere op de Rijksuniversiteit Groningen.

mr. Frank Hoens

Frank Hoens is docent en onderzoeker. Na zijn studie was hij tot 2004 als kandidaat notaris werkzaam op diverse notariskantoren. Frank is bij ons één van de docenten van de module Familievermogensrecht.

Jeroen Rheinfeld

prof. mr. dr. Jeroen Rheinfeld

Jeroen Rheinfeld startte als kandidaat-notaris voor de algemene praktijk met als specialisme de agrarische praktijk. Jeroen is werkzaam als adviseur en docent en is gespecialiseerd in de registergoedpraktijk en het agrarisch recht. Met ingang van 1 juni 2020 is Jeroen benoemd tot bijzonder hoogleraar agrarisch recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn kennis en ervaring deelt hij vraagt met u in de module Onroerend Goedrecht.

Moniek Wever

mr. Moniek Wever

Moniek Wever is kandidaat-notaris bij Olenz Notarissen. Ze is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, sustainable, vastgoed en erfpacht, fusies en splitsingen, coöperaties, bedrijfsovernames en herstructureringen. Moniek is één van onze docenten bij de module Ondernemingsrecht.

Paul Kok

mr. Paul Kok

Paul Kok is notaris bij Lingewaerd notarissen en docent ondernemingsrecht aan de beroepsopleiding notariaat. Eerder sprak Paul Kok in het Notariaat Magazine over zijn rol als docent bij INM. Dat interview leest u hier. Paul is één van onze docenten bij de module Ondernemingsrecht.


Categorieën: Docenten, Over INM