Volg ook in 2024 een cursus bij INM!

Het jaar is voorbij gevlogen. 2024 staat alweer voor de deur. Tijd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling! Wat zijn je leerdoelen voor komend jaar? Is het volgen van een cursus één van je goede voornemens? Wil je je kennis en ervaring binnen ons vakgebied uitbreiden? Of wil je je registratie tot Register Notarisklerk behouden? Wat de reden ook is, het volgen van verdiepende cursussen binnen je vakgebied zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook voor betere prestaties op de werkvloer. Begin 2024 daarom goed met een cursus bij INM!

Een leven lang leren

Ontwikkelen tijdens een loopbaan moet vanzelfsprekend worden. Een leven lang leren is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor betere prestaties op het werk en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij ook in 2024 een grote diversiteit aan cursussen en modules. Met cursussen op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en onroerend goedrecht is er voor ieder wat wils.

Voordelig juridische en notariële cursussen volgen

Volg voordelig drie van onze juridische en notariële cursussen voor een gereduceerde prijs met ons PE-abonnement. Voor slechts €775,- excl. btw kun je drie van onze cursussen volgen. En ben je lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaal je slechts €725,- voor het PE-abonnement. Het PE-abonnement is 18 maanden geldig en je hebt de keuze uit iedere cursus die wij aanbieden. Schrijf je vandaag nog in voor ons PE-abonnement!

Juridische en notariële cursussen in 2024

In 2024 kun je bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan cursussen en opleidingen. Zo hebben we dit jaar een aantal nieuwe cursussen en terugkerende cursussen. Bekijk ons actuele cursusaanbod voor alle cursussen.


Tags: Modules Nieuws over cursussen Nieuws over het PE-abonnement
Categorieën: Over INM