Notarieel onderwijs in flexibele modules

De ontwikkelingen in ons vakgebied vragen om een uitbreiding van kennis en ervaring. Daarom bieden wij al sinds jaar en dag notarieel onderwijs in flexibele modules. Geen jarenlange opleidingen, maar modules en 1-daagse cursussen om je kennis bij te spijkeren en op te frissen. Benieuwd naar de voordelen van de flexibele modules? Je leest het hier!

Perfect te combineren met een drukke baan

Je hebt de vrijheid om je eigen opleiding samen te stellen. Ieder jaar bieden wij van iedere module minimaal één leergang aan. Je kunt zelf beslissen welke module je in welk jaar volgt. De keuze is aan jou. De lesdagen vinden plaats op vrijdag en zaterdag.

Twee modules is voldoende

Bijkomend voordeel is dat je niet perse alle drie de modules hoeft te volgen. Na het volgen van twee modules word je namelijk gecertificeerd als notarieel medewerker én Register Notarisklerk. Dat is dus al na 2 jaar! Je kunt daarbij zelf kiezen of je gaat voor Familievermogensrecht, Onroerend Goedrecht of Ondernemingsrecht. Uiteraard is het wel mogelijk om alle drie de modules te volgen. Hierdoor ben je allround inzetbaar.

Focus op hoofdzaken uit de praktijk

Wij kiezen ervoor om ons in onze modules te focussen op de hoofdzaken die je direct kunt toepassen in de praktijk. Geen lange colleges over theorieën en stoffige boeken. Maar compacte, interessante én bruikbare lesstof, samengevat naar de essentie. Zo maken we leren leuker én makkelijker!

Ook profiteren van notarieel onderwijs in flexibele modules?

Enthousiast geworden over onze opleiding tot notarieel medewerker? Neem dan een kijkje bij ons actuele opleidingsaanbod.


Tags: Notarieel onderwijs
Categorieën: Cursussen en modules, Over INM