INM lanceert digitale leeromgeving

Met trots presenteren wij onze nieuwe digitale leeromgeving: de INM Academy! Schrijft u zich in voor één van onze cursussen of modules, dan krijgt u voorafgaand aan de cursus of module toegang tot de digitale leeromgeving. Hier vindt u alles wat u nodig heeft: van het cursusmateriaal tot aan de voortgang. Eén centrale plek voor alle informatie, toegankelijk vanaf ieder apparaat.

Omdat leren leuk moet zijn

Topsport met een glimlach is ons motto. Op een praktische, efficiënte en vrolijke wijze bieden wij modulair onderwijs aan. Wij vinden dat leren leuk moet zijn! De overstap naar een digitale leeromgeving draagt hier zeker aan bij. Het maakt het makkelijker én nog leuker om aan de slag te gaan met een cursus of module bij INM.

Hoe werkt de INM Academy?

U krijgt een persoonlijk profiel binnen de INM Academy. In dit profiel ziet u precies aan welke cursussen en modules u deelneemt en wat de voortgang daarvan is. En in uw persoonlijke agenda ziet u welke activiteiten er op de planning staan.

Daarnaast kunt u in de digitale leeromgeving alle materialen downloaden die u nodig hebt. Dit kan vanaf iedere plek en ieder apparaat, zodat u altijd beschikking heeft tot al het studiemateriaal. Ook kunt u in de digitale leeromgeving de huiswerkopdrachten downloaden én uploaden. De docenten van de cursus of module kunnen deze downloaden en nakijken voorafgaand aan de cursusdag. Zo kan het gemaakte huiswerk tijdens de cursus of module besproken worden. Dit maakt onze cursussen en modules persoonlijk en gericht op de behoeften van onze cursisten.

Meer weten over de INM Academy?

In samenwerking met Atrivision ontwikkelden wij een digitale leeromgeving die aansluit op de wensen van onze cursisten. Wilt u meer weten over onze INM Academy? Neem dan gerust contact met ons op!


Tags: INM Academy
Categorieën: Actualiteiten