Een module bij INM: leerzaam én leuk!

Al sinds jaar en dag zijn wij aanbieder van cursussen en modules op het juridisch en notarieel vakgebied. Met veel plezier geven onze docenten les aan een diverse groep studenten, wat iedere keer tot een leerzaam én gezellige cursusdag of module leidt. Onlangs hielden we een tussentijdse evaluatie, waarin wij onze studenten vroegen om hun ervaringen en mening met ons te delen. We zijn erg trots op de uitslag en willen deze graag met je delen!

Verdieping op het vakgebied

Een veelgehoord compliment dat we ontvingen is dat de module een echte verdieping op het vakgebied is. “De INM module is een leerzame en leuke module die goed aansluit op de praktijk”, liet één van onze studenten ons weten. Bijna iedereen geeft aan zeer tevreden te zijn met de inhoud van de module en deze met veel plezier te volgen. Het wordt gezien als “een aanvulling en verrijking van kennis” die “leerzaam is en direct is toe te passen in de praktijk”.

Een module die je moet volgen

Ook gaven studenten aan dat zij het belang van onze modules erg groot vonden. Het is volgens hen “een module die je moet volgen als je in het notariaat werkzaam bent. Zij geven aan dat iedere notaris of werkgever het volgen van een beroepsgerelateerde module zou moeten stimuleren. En daar zijn wij het uiteraard helemaal mee eens! De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan zo snel dat modules en cursussen bijdragen aan de effectiviteit van de dagelijkse werkzaamheden.

Enthousiaste docenten

Ook onze docenten worden veelvuldig geroemd om hun enthousiasme. De toelichting die zij geven wordt ervaren als waardevol en zij ontvangen veel complimenten. Benieuwd naar wie onze docenten zijn? Kijk dan op de pagina Docenten.

Mogen wij je ook helpen?

De komende periode staan er weer een groot aantal cursussen en modules gepland. Mogen wij je ook op een leerzame én leuke manier helpen om je kennis te vergroten? Bekijk onze agenda of neem contact met ons op.


Tags: Notarieel onderwijs
Categorieën: Cursussen en modules, Over INM