Blijf op de hoogte met onze digitale e-clerk

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het familievermogensrecht, onroerend goedrecht of ondernemingsrecht? En wil jij geprikkeld worden door een interessant wetenschappelijk artikel over jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, de e-clerk! Inschrijven voor de e-clerk is gratis en vrijblijvend. Benieuwd wat jij maandelijks kunt verwachten? Je leest het hier!

Actueel artikel

In iedere e-clerk lees je een actueel artikel over jouw vakgebied. Daarin koppelen we de theorie aan de praktijk, door gebruik te maken van een actuele casus. Zo las je afgelopen jaar artikelen over levensverzekeringen, verjaring en erfrechtelijke vorderingen, de legitieme portie en schuldsanering.

Leestip

Daarnaast nemen we ook een leestip op in de e-clerk. Dit is een tip met daarin een artikel of bericht dat onlangs in één van de vaktijdschriften is verschenen.

Informatie over De Notarisklerk

Ook krijg je alvast een preview van de onderwerpen die aan bod komen in De Notarisklerk. Je leest welke juridische artikelen je kunt verwachten en ontdekt welke bijzonderheden er zijn. Daarop aansluitend houden we je op de hoogte van het laatste nieuws van de SOMN.

Actuele module- en cursusaanbod

Wil jij als eerste weten wat ons actuele module- en cursusaanbod is? In de e-clerk zie je altijd een agenda met daarin alle modules en cursussen van INM. Ook brengen we de eerstvolgende cursus uitgebreid onder de aandacht. Met cursussen op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en onroerend goedrecht is er voor jou wat wils.

Aanmelden

Wil jij ook maandelijks de e-clerk in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.


Categorieën: Over INM