Blijf op de hoogte met onze digitale e-clerk

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het familievermogensrecht, onroerend goedrecht of ondernemingsrecht? En wilt u geprikkeld worden door een interessant wetenschappelijk artikel over uw vakgebied? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, de e-clerk! Inschrijven voor de e-clerk is gratis en vrijblijvend. Benieuwd wat u maandelijks kunt verwachten? U leest het hier!

Actueel artikel

In iedere e-clerk leest u een actueel artikel over uw vakgebied. Daarin koppelen we de theorie aan de praktijk, door gebruik te maken van een actuele casus. Zo lazen de abonnees afgelopen jaar artikelen over levensverzekeringen, verjaring en erfrechtelijke vorderingen, de legitieme portie en schuldsanering.

Leestip

Daarnaast nemen we ook een leestip op in de e-clerk. Dit is een tip met daarin een artikel of bericht dat onlangs in één van de vaktijdschriften is verschenen.

Informatie over De Notarisklerk

Ook krijgt u alvast een preview van de onderwerpen die aan bod komen in De Notarisklerk. U leest welke juridische artikelen u kunt verwachten en ontdekt welke bijzonderheden er zijn. Daarop aansluitend houden we u op de hoogte van het laatste nieuws van de SOMN.

Actuele module- en cursusaanbod

Wilt u als eerste weten wat ons actuele module- en cursusaanbod is? In de e-clerk ziet u altijd een agenda met daarin alle modules en cursussen van INM. Ook brengen we de eerstvolgende cursus uitgebreid onder de aandacht. Met cursussen op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en onroerend goedrecht is er voor ieder wat wils.

Aanmelden

Wilt u ook maandelijks de e-clerk in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via onderstaand formulier.


Categorieën: Over INM

Wilt u uw kennis verder uitbreiden en meer weten over het familievermogensrecht, onroerend goedrecht en/of ondernemingsrecht?

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod >