Begin 2019 goed met een cursus bij INM!

2019. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Tijd om na te denken over jouw persoonlijke ontwikkeling! Wat zijn jouw leerdoelen voor komend jaar? Is het volgen van een cursus één van jouw goede voornemens? Wil jij jouw kennis en ervaring binnen ons vakgebied uitbreiden? Of wil jij jouw registratie tot Register Notarisklerk behouden? Wat de reden ook is, het volgen van verdiepende cursussen binnen jouw vakgebied zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook voor betere prestaties op de werkvloer. Begin 2019 daarom goed met een cursus bij INM!

Een leven lang leren

Ontwikkelen tijdens een loopbaan moet vanzelfsprekend worden, stelt de Rijksoverheid. Dat is iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. Een leven lang leren is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor betere prestaties op het werk en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij ook in 2019 een grote diversiteit aan cursussen en modules. Met cursussen op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en onroerend goedrecht is er voor jou wat wils.

Voordelig notariële cursussen volgen

Volg voordelig drie van onze notariële en juridische cursussen voor een gereduceerde prijs met ons PE-abonnement. Voor slechts €675,- excl. btw kun jij drie van onze cursussen volgen. En ben jij lid van de Bond Medewerkers in het Notariaat? Dan betaal jij slechts €575,- voor het PE-abonnement. Het PE-abonnement is 18 maanden geldig en jij hebt de keuze uit iedere cursus die wij aanbieden. Schrijf je vandaag nog in voor ons PE-abonnement!

Notariële cursussen in 2019

In 2019 kun jij bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan notariële cursussen en opleidingen. Volg bijvoorbeeld onze Basiscursus Erfrecht, de cursus Wwft of de cursus Levenstestament. Bekijk ons actuele cursusaanbod voor alle cursussen.


Categorieën: Cursussen en modules, Over INM