Basiscursus Erfrecht een succes

Afgelopen donderdag (7 juni) bogen 20 cursisten zich over het Erfrecht in Nederland. De cursisten werden in één middag ondergedompeld in het erfrecht van Boek 4 van het Burgerlijk Wetboek. Docent Freek Schols leerde de cursisten de basisregels van het erfrecht en de systematiek van boek 4 BW te begrijpen. ‘Als de cursisten het half zo leuk vonden als ik, dan is wat mij betreft de dag geslaagd. Vele goede vragen. Op naar de volgende ronde!’, aldus docent Freek Schols.

Topsport met een glimlach!

Wij bieden onze cursisten op een praktische, efficiënte én vrolijke wijze modulair onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat de opgedane kennis direct toepasbaar is in de praktijk. Ons motto is niet voor niets ‘Topsport met een glimlach‘. Want wij vinden dat leren leuk moet zijn! Daarom staat bij ons plezier centraal.

Volg ook een cursus bij INM

Wil je ook op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied? Of wil je meer kennis opdoen over een bepaald onderwerp? Volg dan één van onze cursussen, afgestemd op actuele onderwerpen. Bekijk hier het complete aanbod.


Categorieën: Cursussen en modules