Maak kennis met Ilse Dommerholt, onze nieuwe manager

Het INM team is sinds kort versterkt met een nieuwe manager: Ilse Dommerholt. Na zeven jaar ervaring als (freelance) kandidaat-notaris heeft Ilse besloten een nieuwe richting in te slaan binnen het notariaat. Sinds augustus is zij manager bij INM. We zijn blij met deze ontwikkeling en heten Ilse van harte welkom!

Een veelzijdige achtergrond

Al sinds jaar en dag is INM dé aanbieder van juridisch en notarieel onderwijs. Deze combinatie is Ilse niet onbekend: “Voor mij is INM een prachtige combinatie van notariaat, onderwijs en ondernemen. Het managen van een leuk, bestaand bedrijf, het onderhouden van contacten met docenten en cursisten én het ontwikkelen van nieuwe cursussen is voor mij de perfecte combinatie van verschillende werelden.” Het werkgebied van INM is dan ook helemaal haar ding.

Meer dan alleen het notariaat

Naast een rijke ervaring in het notariaat, heeft Ilse ook een uitstapje gemaakt naar het onderwijs. Een paar jaar geleden voltooide ze de PABO-deeltijdopleiding. Ilse: “Een heel andere doelgroep, van kleuters tot bijna-pubers, maar de ervaring was ongelooflijk leerzaam. Ik ben van plan om die kennis hier toe te passen.”

Waar heb jij behoefte aan?

Met de nieuw aanwinst in het team kijken we uit naar het introduceren van nieuwe cursussen en opleidingen. Heb je een voorkeur voor een specifieke cursus? Of ben je zelf een expert die graag kennis deelt? Laat het ons dan zeker weten! Je kunt Ilse bereiken via ilse@inm.nl of 06-41325707.


Categorieën: Over INM

Wilt u uw kennis verder uitbreiden en meer weten over het familievermogensrecht, onroerend goedrecht en/of ondernemingsrecht?

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod >